Aktuality

Typické české ovoce? Jablko

15-12 / 2021
S příchodem zimy je nejvyšší čas posílit svou imunitu. Mnoho lidí tento problém řeší návštěvou lékárny a zakoupením vitaminů. Vitaminy...

Tradiční brambory najdou využití i v moderní gastronomii

14-12 / 2021
Brambory tvoří základ jídelníčku. Jsou neuvěřitelně univerzální a skrývají více, než je o nich všeobecně známo. Každý Čech zkonzumuje...

Cibule je nedílnou součástí české kuchyně

14-12 / 2021
Představit si českou kuchyni bez cibule je doslova nemožné. Jedná se o stavební kámen většiny pokrmů. Cibule patří do základů omáček, do...

Inovace v mlékárenství mají rychlé tempo

30-11 / 2021
Chování českého spotřebitele se během pandemie výrazně změnilo, více dbá o své zdraví a mění nákupní chování. Tato změna nákupního...

Kuchařka Chili Ta Thuy zahájila turné u českých výrobců potravin

10-11 / 2021
Jak vznikají kvalitní české potraviny? Kdo jsou lidé, kteří se starají o to, abychom měli dostatek jídla na našich stolech? I na tyto otázky...

Letošní česká jablka jsou obzvlášť kvalitní

21-10 / 2021
Sklizeň jablek začala se zpožděním. Chladnější a pomalý nástup jara se sice odrazil na množství a datu česání, na kvalitu však vliv neměl....
Novinky - výpis všech